Snorkeludstyr til børn

Se her hvilket snorkeludstyr, du skal vælge til dine børn.

På vores rejse i Australien og Thailand, tilbragte vi en del tid i vandet for udforske det farverige og fantastiske undervandsliv. Jeg har tidligere boet i Australien og har taget dykkercertifikat i Cairns ved Great Barrier Reef – en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale andre, der har mod på at kaste sig ud i denne helt unikke verden. I forbindelse med dykkerkurset investerede jeg i dykker/snorkeludstyr, som efterfølgende har været brugt rundt omkring i verden, hvor muligheden for snorkling har været til stede. Det har givet mange gode oplevelser at få glimt af det skønne dyreliv i vandet.

Vores børn er meget glade for vand, så det er kun naturligt, at de også skal have muligheden for at snorkle og se hvilken verden, der gemmer sig i vandet lige under dem. For at få den bedste oplevelse, har vores to ældste børn på 5 og 7 år deres eget snorkeludstyr med.

Snorkeludstyret har vi købt på www.kingfish.dk. De ved en masse om dykkerudstyr og har et stort udvalg til både voksne og børn.

Dykkermasker til børn

Vi blev anbefalet dykkermasken Oceanic Explorer X, som er en super god maske til børn i alderen 5-12 år. Dykkermasken er lavet med klar, blød silikone, der giver en rigtig god pasform. Masken er desuden med tempereret glas, som mindsker risiko for dug og ridser i glasset. Der medfølger maskeboks. Masken fås i to farver; blå og gul.

oceanic_explorerxmaske

Det er desuden muligt at tilkøbe en maskestrop i neopren. Denne gør, at masken sidder mere komfortabelt, stroppen bliver ikke viklet ind i håret, og masken synker langsommere, hvis du taber den, så du har en større mulighed for at nå at fange den.

Snorkel til børn

Det er vigtigt, at børnene har en snorkel, der passer præcist til dem. Hvis børn bruger snorkler til voksne, kan det resultere i mangel på oxygen på grund af volumen er for stor til deres lunger. Vi medbringer IST snorkel, som er ideel til børn i alderen 5-12 år. Denne snorkel er i god kvalitet med et lille og blødt mundstykke samt en bundventil, der gør det nemmere at tømme snorklen for vand. Snorklen fås i to farver; blå og gul.

Snorkelvest til børn

En snorkelvest til børn er en god investering. Oceanic Caribe Snorkelvest i neon orange gør det let at spotte børnene i vandet. Med vesten kan børnene ligge på maven og den giver en større tryghed til de børn, der ikke er helt fortrolige med at snorkle. Snorkelvesten giver børnene positiv opdrift og afhjælper derved træthed hos de mindre børn ved længere tids snorkling. Dette giver dem mere energi til at udforske vandet, da de skal bruge færre kræfter på at holde sig ovenvande. Vesten pustes op med munden og kan foldes sammen, så den ikke fylder så meget i tasken.
Oceanic Caribe Snorkelvest fås i to størrelser; str. small/medium passer til børn under 12 år, str. large passer til børn over 12 år.

snorkelvest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *