Om os

Vi er en familie på fem, der består af mor (Mette), far (Mads) og 3 børn (Alberte, Gustav og Sofus).
Vi har været på vores første længere rejse sammen som familie – 7 uger med stop i Dubai, Australien og Thailand. Den simple grund til denne eventyrrejse er et ønske om at være sammen som familie uden alle hverdagens gøremål og pligter. Og som bonus at få en masse skønne oplevelser sammen og vise vores børn en anden del af verden, der forhåbentlig også giver dem et andet og større perspektiv, som de kan tage med sig videre i deres livsrejse.

Med adskillige (backpacker) rejser i bagagen (mest for Mette’s vedkommende) har drømmen om denne rejse været længe undervejs. Drømmen blev forstærket, da Mads i 2011/2012 fik konstateret cancer og var igennem et hårdt kemoforløb – forløbet har givet os et andet perspektiv på livet, da vi pludselig blev konfronteret med, at ingen af os er udødelige. Vi forsøger at leve i nuet (husk at leve mens du gør det) og værdsætte det allervigtigste i vores liv: vores 3 børn. Efter en periode, hvor Mads har brugt mange træningstimer på at gennemføre en Ironman, har vi glædet os til at drømmen blev til virkelighed. Og sikken fantastisk rejse det har været – på mange måder!

Bloggen er lavet som inspiration til andre eventyrer og jer, der gerne vil følge med i vores verden.

Nogle indlæg på bloggen indeholder affiliate links. Det er links til webshops, hvor i bl.a. kan købe de produkter, som jeg beskriver. Hvis i foretager et køb, får jeg en lille procentdel af købet, som kan være med til at holde bloggen i live 🙂

Tak fordi du følger med!